Kamen za fasade i zidove

Prirodni kamen za zidove i fasade – kamen za oblaganje zidova enterijera i eksterijera

Naš dekorativni kamen se koristi kao kamena obloga za spoljašnje zidove odnosno kao kamen za fasade. Prirodni dekorativni kamen (stanglice) se uklapa sa okolinom, bilo da vršite potpuno, ili delimično oblaganje zidova. Stanglice za fasade su sečene ravno i odlično se ugrađuju. Koriste se za stubove, preseke zidova, stepenice, isticanje ivica. Pogledajte reference sa našim kamenom za fasade i zidove.

Cena štanglica od prirodnog dekorativnog kamena se kreće od 16 eura/m2 do 30 eura/m2 .

Cene zavise od vrste kamena, širine sečenja, kao i od količine koja Vam je potrebna. Za veće količine odobravamo popust.

BUNJA kamen za fasade, zidove, ograde, kamine, roštilje:

SEČENI kamen za fasade, unutrašnje i spoljašnje podove, za stepenice:

NOVO U PONUDI: Mozaik panel od prirodnog kamena na mrežici

Cena mozaik panela od prirodnog kamena na mrežici se kreće od 30 eura/m2 do 40 eura/m2 .

PREDNOST PANELA NA MREŽICI je ta što je ugradnja dosta jednostavnija i brža nego kod običnih štanlglica, manja je potrošnja lepka i kad saberete sve troškove koje biste imali sa običnim štanglicama, ovako lepljen kamen na mrežici vas košta jeftinije.

Mozaici su NAŠA PROIZVODNJA, NISU KINESKI i za sad ih proizvodimo od 6 vrsta kamena.

ŠALJEMO KAMEN BRZOM POŠTOM NA VAŠU ADRESU:

Sa kurirskom službom AKS imamo potpisan ugovor o saradnji i za naše kupce smo obezbedili  najpovoljniju cenu prevoza štanglica:

  • za količine do 15 m2 cena isporuke je 270 din/m2.
  • za količine od 15 m2-30m2 cena isporuke je od  240-120 din/m2.

Svi paketi su dobro upakovani , zaštićeni i obeleženi, tako da nema  oštećenja i loma kamena prilikom transporta do Vaše adrese.

NISTE SIGURNI U BOJU KAMENA, želite kamen DA VIDITE UŽIVO?

Da bi smo Vam izašli u susret i olakšali Vam izbor , poslaćemo Vam na adresu BESPLATNO uzorke kamena koji Vas interesuje.

Takođe nas možete posetiti u našem izložbenom salonu koji se nalazi u Valjevu i uživo pogledati kamen.

Veće količine prirodnog dekorativnog kamena dovozimo našim vozilima uz minimalne troškove.

Pogledajte neke od objekata  koji su dekorisani

lomljenim kamenom iz naše ponude

 OVDE

kamen struganik

Kamen za zidove – oblaganje enterijera

Kada uđete u prostoriju koja je obložena sa kamenom za zidove, primećujete da taj deo dominira u prostoriji. Upotreba prirodnog dekorativnog kamena za zidove je neograničena, bilo da je ukrašen potpuno ili samo delimično. Stanglice za zidove se koriste za oblaganje u kuhinji, spavaćoj sobi, oblaganje stubova, hodnika i uskih prolaza, uz upotrebu osvetljenja i igre senki daje savršene efekte. Najčešće se upotrebljava na zidovima oko kamina, gde se odlično uklapa.

Osim u privatnim prostorijama, dekorativni kamen se koristi i poslovnim prostorijama kao dekoracija, velnes i spa centrima gde je nezaobilazni deo dekora.

Pogledajte uzorke našeg prirodnog dekorativnog kamena za fasade i zidove, stojimo vam na raspolaganju za sve savete i konsultacije oko izbora kamena i njegove ugradnje.

Pozovite nas na broj

065 84 000 94

 

Pošaljite nam upit na email ↓↓↓