O nama

Prirodni kamen obrađujemo po želji kupca, kamen se iz majdana dobija u obliku krupnih stena koje se kasnije obrađuju u zavisnosti od namene: sečenjem, izbijanjem, cepanjem, brušenjem, štokovanjem i poliranjem. Zahvaljući tim osobinama kamena, da podnosi sve vrste obrade, u ponudi imamo bukvalno sve od kamena.
U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika, kamene ploče sečene na odgovarajuće dimenzije, usko sečene kamene ploče ili štanglice (veoma atraktivnog izgleda), kamen za enterijer, kamene ploče za stepenice, kamen za fasade, kamen za ograde, kamen za kamine, kamen za staze, kamen za podove itd.
Pored prodaje kamena vršimo i profesionalnu ugradnju kamena sa iskustvom dugim 20 god. i mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama.

Štanglice su usko sečen kamen širine od 3 cm pa naviše. Zbog svog izuzetno atraktivnog izgleda u današnje vreme našle su široku primenu u uređenju kako enterijera tako i eksterijera. Montaža kamena je izuzetno čista,tako da se može lepiti i u već sređenim prostorijama. Kamen se lepi lepkom za kamen.

POGLEDAJTE PONUDU ŠTANGLICA OD PRIRODNOG KAMENA → ŠTANGLICE

prirodni dekorativni kamen

Pored proizvodnje obrade i prodaje kamena, vršimo i profesionalnu ugradnju kamena na celoj teritoriji Srbije. Postoji mogućnost i ugradnje vašeg kamena sa našim majstorima, pozovite nas da se dogovorimo.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju, pozovite nas na +381658400094 MV STONE