Opšti uslovi korišćenja

Vlasnik www.dekorativnikamen.rs internet stranice je preduzetnik Miloš Marković PR MV GROUP iz Valjeva, u daljem tekstu MV GROUP. MV Group je internet prezentacija koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Posetom internet prezentaciji www.dekorativnikamen.rs prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.

MV Group zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih uslova korišćenja.

Komunikacija

Kada posećujete naš sajt www.dekorativnikamen.rs i pošaljete nam poruku na Facebook, Instagram, E-mail, Viber, Whatsapp ili SMS, tada komunicirate sa nama elektronskim putem.

Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste  da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem e-mail, SMS, Viber, Whatsapp, Facebook ili Instagram.

Poruke će biti sledeće sadržine: reklamne poruke, pošiljaoc će biti jasno naznačen, promocije i druge marketinške tehnike biće jasno definisane kao takve. Uslovi učestvovanja u njima će takodje biti jasno definisani, način na koji se odjaviti od primanja reklamih poruka biće jasno predstavljeni, želju korisnika da ne želi primanja reklamih poruka će pošiljalac istih poštovati.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime prezentacije www.dekorativnikamen.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših posetilaca sajta.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa e-mail lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prezentacije www.dekorativnikamen.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Cene i kupovina

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om.

Kupovinu ili porudžbinu kamena se obavlja pismenim (SMS, Viber, Whatsapp ili email) ili usmenim putem (Telefonski poziv).

Račun dobijate prilikom isporuke/preuzimanja proizvoda ili usluga.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, tekstovi, fotografije, logotipi, su vlasništvo www.dekorativnikamen.rs ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti MV GROUP.

Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na www.dekorativnikamen.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo Vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine.

Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Opisi proizvoda

MV GROUP nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, MV GROUP ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštećenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Radno vreme

Internet prezentacija www.dekorativnikamen.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Ažuriranje podataka na sajtu

MV GROUP zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Posetioci www.dekorativnikamen.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini.

Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja MV GROUP.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +381658400094 ili na email: info@dekorativnikamen.rs.

Rešićemo svaku nastalu grešku ili reklamaciju u najkraćem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo.

Odstupanje od ugovora

U roku od 14 dana nakon preuzimanja proizvoda možete nas u pisanoj formi putem e-maila (info@dekorativnikamen.rs) obavestiti da odstupate od ugovora i uz to napisati Vaše podatke kao i broj Vaše porudžbine ili nam poslati račun koji ste dobili prilikom kupovine, kako bi mogli da identifikujemo Vašu porudžbinu.

Povrat novca ili zamena proizvoda

U roku od 14 dana od kupovine proizvoda imate mogućnost zamene kupljenih proizvoda.

Proizvod možete zameniti za drugi proizvod ili zahtevati povrat novca.

Povrat novca

Povraćaj novca se vrši u skladu sa dogovorom trgovca i kupca. Povraćaj novca može biti u gotovini ili na tekući račun kupca.

Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.