Cena prevoza prirodnog kamena može biti uračunata u cenu kamena ili dodatno plaćena u zavisnosti od poručene količine kamena kao i od udaljenosti mesta gde se kamen isporučuje.

Kamen koji pakujemo u kutije, a to su štanglice, neke vrste bunje i mozaik možemo slati brzom poštom. Sa kurirskom službom AKS imamo potpisan ugovor o saradnji i za naše kupce smo obezbedili  najpovoljniju cenu prevoza štanglica:

  • za količine do 10 m2 cena prevoza je 350 dinara/m2
  • za količine od 10-25 m2 UKUPNA cena prevoza je 4.200 din.

Svi paketi su dobro upakovani u kutije po 1 m2 , zaštićeni i obeleženi, tako da nema  oštećenja i loma kamena prilikom transporta do Vaše adrese. Rok isporuke brzom poštom je 7-10 radnih dana.

Cena prevoza lomljenog kamena za staze, bunje i pločastog kamena

Zavisi od količine, udaljenosti i načina istovara, jer zbog težine kamena zavisi da li se kamen može isporučiti kombi vozilom, malim kamionom ili velikim kamionom. Trudimo se da to bude najpovoljnija cena samo za osnovne troškove prevoza, svakako vas to košta jeftinije nego da angažujete nekog prevoznika, komšiju ili da se maltretirate da dolazite sopstvenim vozilom koje možda nije ni predviđeno za prevoz kamena, svakako prevoz i dostavu kamena rešavamo bez problema i uz najpovoljniju cenu.