Lomljeni kamen za staze Grčki

Lomljeni kamen za staze Grčki Kavala

Lomljeni kamen se pokazao kao jedno od najboljih rešenja za uredjenje dvorišta, za staze, trotoare, stepenice itd. Mnoge staze, dvorišta i šetališta u grčkim letovalištima su obložene ovim kamenom.

Ovaj kamen je granitne strukture i veoma je kvalitetan, otporan na habanje, na mraz i temperaturne promene, otporan je i na klizanje. Kamen je 98% ravne površine. Debljina kamena se kreće od 2 cm do 3 cm.

POGLEDAJTE I PONUDU KAMENA ZA ZIDOVE I FASADE ⇒⇒⇒OVDE

 

Posetite naš profil na INSTAGRAM-u, pratite nas i budite u toku sa najnovijim ponudama.

[instagram-feed followtext=“Pratite nas“]

Pored uvoznog grčkog kamena, proizvodimo i prodajemo

lomljeni kamen za staze Struganik. (Pogledajte OVDE)

kamen struganik

Prirodni lomljeni kamen je veoma zahvalan građevisnki materijal za popločavanje dvorišta, staza, stepenica i zidova. Zbog njegovog nepravilog oblika, majstoru koji ga ugrađuje je dopušteno da prema spostvenoj zamisli i maštovitosti poređa ploče jednu do druge, a da se ne izgubi na estetici. Koristeći lomljeni kamen za oblaganje, vaše dvorište će izgledati posebno i jedinstveno.

Kroz vekove lomljeni kamen nepravilnog oblika se koristio za popločavanje dvorišta i staza i kao takav uvek će imati svoju primenu u građevinarstvu. Mnogo je zahvalniji za održavanje od naprimer behaton ploča, a vašem domu će dati jedinstven izgled, jer u moru industrijskih materijala, gazićete po kamenu koji nam je priroda podarila i oblikovala ga kako samo ona ume.

Kamen uvek imamo na lageru i u dovoljnim količinama, prevoz vršimo po dogovoru na vašu adresu.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju:

Pozovite nas +381 65 84 000 94

Pošaljite nam upit na email ↓↓↓