Lomljeni kamen za staze Grčki

Lomljeni kamen za staze Grčki

Lomljeni kamen se pokazao kao jedno od najboljih rešenja za uredjenje dvorišta, za staze, trotoare, stepenice itd. Mnoge staze, dvorišta i šetališta u grčkim letovalištima su obložene ovim kamenom.

Ovaj kamen je granitne strukture i veoma je kvalitetan, otporan na habanje, na mraz i temperaturne promene, otporan je i na klizanje. Kamen je 98% ravne površine. Debljina kamena se kreće od 2 cm do 3 cm.

POGLEDAJTE I PONUDU KAMENA ZA ZIDOVE I FASADE ⇒⇒⇒OVDE

 

Posetite naš profil na INSTAGRAM-u, pratite nas i budite u toku sa najnovijim ponudama.

Pored uvoznog grčkog kamena, proizvodimo i prodajemo

lomljeni kamen za staze Struganik. (Pogledajte OVDE)

kamen struganik

Prirodni lomljeni kamen je veoma zahvalan građevisnki materijal za popločavanje dvorišta, staza, stepenica i zidova. Zbog njegovog nepravilog oblika, majstoru koji ga ugrađuje je dopušteno da prema spostvenoj zamisli i maštovitosti poređa ploče jednu do druge, a da se ne izgubi na estetici. Koristeći lomljeni kamen za oblaganje, vaše dvorište će izgledati posebno i jedinstveno.

Kroz vekove lomljeni kamen nepravilnog oblika se koristio za popločavanje dvorišta i staza i kao takav uvek će imati svoju primenu u građevinarstvu. Mnogo je zahvalniji za održavanje od naprimer behaton ploča, a vašem domu će dati jedinstven izgled, jer u moru industrijskih materijala, gazićete po kamenu koji nam je priroda podarila i oblikovala ga kako samo ona ume.

Kamen uvek imamo na lageru i u dovoljnim količinama, prevoz vršimo po dogovoru na vašu adresu.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju:

Pozovite nas +381 65 84 000 94

Pošaljite nam upit na email ↓↓↓

 

Call Now ButtonPozovite nas