O nama

Primarna delatnost naše firme je veleprodaja prirodnog dekorativnog kamena. MV STONE  kao prepoznatljiv brend kako na domaćem tako i inostranom tržištu je deo firme MV GROUP iz Valjeva.

Obrada kamena se vrši u Mionici kod Valjeva, kupcima nudimo veliki izbor najkvalitetnijeg prirodnog dekorativnog kamena, različitih boja po najpovoljnijim cenama.

Prirodni kamen obrađujemo po želji kupca, kamen se iz majdana dobija u obliku krupnih stena koje se kasnije obrađuju u zavisnosti od namene: sečenjem, izbijanjem, cepanjem, brušenjem, štokovanjem i poliranjem. Zahvaljući tim osobinama kamena, da podnosi sve vrste obrade, u ponudi imamo bukvalno sve od kamena.

U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika, kamene ploče sečene na odgovarajuće dimenzije, usko sečene kamene ploče ili štanglice (veoma atraktivnog izgleda), kamen za enterijer, kamene ploče za stepenice, kamen za fasade, kamen za ograde, kamen za kamine, kamen za staze, kamen za podove itd.

Pored prodaje kamena vršimo i profesionalnu ugradnju kamena sa iskustvom dugim 20 god. i mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama.

Štanglice su usko sečen kamen širine od 3 cm pa naviše. Zbog svog izuzetno atraktivnog izgleda u današnje vreme našle su široku primenu u uređenju kako enterijera tako i eksterijera. Montaža kamena je izuzetno čista,tako da se može lepiti i u već sređenim prostorijama. Kamen se lepi lepkom za kamen.

POGLEDAJTE PONUDU

PRIRODNOG KAMENA ZA ZIDOVE I FASADE

 (OVDE)

 

Posetite naš profil na INSTAGRAM-u, pratite nas i budite u toku sa najnovijim ponudama.

Pored proizvodnje obrade i prodaje kamena, vršimo i profesionalnu ugradnju kamena na celoj teritoriji Srbije. Postoji mogućnost i ugradnje vašeg kamena sa našim majstorima, pozovite nas da se dogovorimo.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju

Pozovite nas na

+381 65 84 000 94

MV STONE VALJEVO

Pošaljite nam upit na email ↓↓↓